Hem » F1 stjärnans relation avslutas före Zandvoort
Brustet-hjärta

F1 stjärnans relation avslutas före Zandvoort

Isak Tingrot

Isak Tingrot

Isak har skrivit denna artikel. Tidigare jobbade han som F1 oddssättare.

Senast uppdaterad: 2023-11-30

Lando Norris har tagit Formel 1 med storm sedan han kom in i sporten. Han höll jämna steg med rutinerade Carlos Sainz under sina första två år i McLaren. Därefter har han sopat mattan med åttafaldiga racevinnaren Daniel Ricciardo i så pass hög utsträckning att han nu lämnar stallet ett år i förtid. Men – nu har Norris privatliv börjat stöka – F1 stjärnans relation avslutas före Zandvoort. Han meddelade nämligen att han och hans flickvän bryter upp.

Ett ömsesidigt beslut att avsluta kärleksrelationen

McLarenföraren har haft ett längre förhållande med en portugisisk kvinna vid namn Luisinha Oliveira. Hon är född den 30:e november 1999. Oliveira har arbetat som modell och paret har varit tillsammans sedan tidigare i år.

Mediet för att meddela att kärleksrelationen kommer att övergå i en vänskaplig relation var Instagram. Det var samma kommunikationskanal som användes tidigare i år när förhållandet offentliggjordes.

Enligt Lando Norris Instagramkonto är beslutet att lämna kärleksrelationen men förbli vänner ömsesidigt.

Hur påverkar F1 stjärnans avslutade relation prestationen på Zandvoort?

Att köra i F1 är en väldigt krävande – både mentalt och fysiskt. Förarna måste fokusera stenhårt på uppgiften i en miljö där varje tusendel räknas och misstag blir kostsamma.

Så, nu när Norris bryter upp med sin flickvän mitt under en trippel header kan man ju fråga sig hur det kommer att påverka hans prestation på racingbanan. Kanske har det här legat och gnagt i Lando under sommaruppehållet. Spa var trots allt inte någon superinsats, även om det i hög utsträckning kan tillskrivas bilen, banan och startpositionen.

Se fortsättningen av F1 säsongen 2022 med Viapay

Kanske kan avslutet på Lando Norris relation till Luisinha även vara slutet på McLarens realistiska chans att besegra Alpine i konstruktörsmästerskapet. Och kanske ger det Ricciardo en möjlighet att jämna ut de inbördes mötena om Norris tankar befinner sig i den avslutade relationen.

Källa: Crash.net

Isak-Tingrot-skribent-och-oddssättare
Isak Tingrot

Jag heter Isak Tingrot och jag har skrivit den här artikeln. Min passion för F1 sträcker sig fler än 10 år tillbaka i tiden. Jag har tidigare jobbat som oddssättare och sports trader inom Formel 1 betting.

Följ mig på X (Twitter) @F1sverigese