Hem » Om F1Sverige

Om F1Sverige

Isak Tingrot

Isak Tingrot

Isak har skrivit denna artikel. Tidigare jobbade han som F1 oddssättare.

Senast uppdaterad: 2024-03-25

Tjena! Så du har hittat hit – Kul!

Om du är lika tokig i Formel 1 som jag är, så är F1Sverige rätt plats för dig! Vi nördar ner oss i F1-världen med ett fokus på nyheter och odds på Formel 1.

Jag som driver denna hemsida heter Isak Tingrot och jag rattar det här projektet helt själv. Visst minns jag då Fernando Alonso och Michael Schumacher dominerade i motorsportens finrum, men min sanna kärlek till sporten vaknade till liv senare.

Ögonblicket som fick mig att börja följa Formel 1 inträffade 2012 när Pastro Maldonado vann Spanien GP. Sedan dess har mycket hänt och jag har bland annat arbetat som oddssättare på F1 i tre år.

Jag upplevde länge att det saknades en riktigt bra hemsida där Formel 1 stod i centrum. Visst, Aftonbladets F1 blogg har ju funnits ett tag, men jag tycker inte riktigt att den passar oss som verkligen älskar sporten.

Därför startade jag F1Sverige under vintern 2022. F1Sverige är hemsidan som siktar på att bli en samlingsplats för svenska F1 fans.

Jag skriver om det senaste skvallret och nyheterna, laddar upp inför racen med lite F1 speltips och TV-tider. Men jag nöjer mig inte där.

Min målsättning är att öka intresset för F1 i Sverige och därför skriver jag guider och förklaringar till olika begrepp som hjälper nya fans att förstå sporten bättre. Om du är ny till sporten kan du exempelvis läsa om vad DRS är för något, eller hur ett sprint race fungerar.

Självklart håller F1Sverige dig uppdaterad med varje säsongs Formel 1 schema så att du aldrig missar ett race. Om du är osäker på när nästa F1 race börjar är det bara att besöka F1Sverige, så får du svar på den frågan.

Hur håller vi hjulen snurrande?

Rakt på sak – vi kör med affiliatelänkar. Det betyder att om du klickar och köper något via en länk härifrån, så stöttar du oss lite på vägen.

Vi är här för att ge dig den raka och ärliga sanningen om F1, oavsett om det gäller nyheter eller bettingtips. F1Sverige strävar efter att vara den bästa F1 bloggen i landet – häng med på den resan!

Har du åsikter om F1Sverige?

F1Sverige är skapat för de svenska Formel 1 fansen. Om du har några åsikter eller synpunkter kring hemsidan kan bli bättre så är du varmt välkommen att kontakta oss.