Hem » Saudiarabien GP 2024 – Speltips efter Kvalet
Bookmaker tar bets på Saudiarabien GP 2024 - AI illustration

Saudiarabien GP 2024 – Speltips efter Kvalet

Isak Tingrot

Isak Tingrot

Isak har skrivit denna artikel. Tidigare jobbade han som F1 oddssättare.

Senast uppdaterad: 2024-03-15

Efter gårdagens kval till F1 i Saudiarabiens 2024 kan vi vända blickarna mot själva racet. Jag passar på att dela av mig av mina speltips till Saudiarabien GP 2024. Det är några spel som jag själv tycker ser intressanta ut.

Speltips till Saudiarabien GP 2024

Efter kvalet igår var det inte det sportsliga som stod i centrum. Dr. Marko utreds för att ha läckt interna uppgifter till media och han kan faktiskt komma att lämna Red Bull.

Jag tror dock inte att tumultet utanför banan kommer att påverka utfallet i dagens race, i alla fall inte när vi diskuterar racevinnare. Max Verstappen ser helt enkelt ostoppbar ut för tillfället och han startar från första startruta.

Oddssättarna på spelbolagen som ägnar sig åt F1 betting har tillskrivit honom lite drygt 90 procent vinstchans och han betalar cirka 1,12 – 1,10. Det är ett odds jag själv bortser från och istället sneglar jag mot andra marknader.

Vinnarodds för Saudiarabien GP f2024 rån Fastbet

Speltips Saudiarabien GP 2024: Ledare i racet

I Bahrain såg vi hur dominant Verstappen var. Han bara försvann bort från de övriga förarna och jag misstänker att vi kommer att få se något liknande här.

Visserligen är sannolikheten för säkerhetsbilar och rödflaggor större här än vad den var i Bahrain, åtminstone baserat på banans utformning. Trots det tycker jag att det finns ett spännande odds på marknaden för antal ledare i racet.

Jag ponerar att Verstappen vinner från start till mål och det innebär att endast en förare är i ledningen genom hela racet. Bethard erbjuder 2,25 på att så blir fallet vilket motsvarar ungefär 44,5% och jag anser att det är lite väl högt.

Raceledare odds från Bethard Saudi GP 2024

Bearman poäng i debuten

Oliver Bearman var tvungen att kliva in och ersätta Sainz inför FP3 i Saudiarabien. Den unga britten tog verkligen för sig och han var otroligt nära att kvala in sin Ferrari bland de 10 främsta, men han fick nöja sig med elfte plats.

Därifrån startar han visserligen mitt i smeten och det finns en risk för olyckor i racets tidiga skede. Hans bil är dock betydligt bättre än dem som startar på platserna framför.

Med tanke på att han tog för sig bra igår under kvalet tycker jag att 50% sannolikhet på poängplats är spännande. Visst, han flörtade med väggen ett par gånger, men förhoppningsvis har han lärt sig.

Topp 10 odds Saudi 2024

Bethard erbjuder 2,00 på att Bearman tar poäng, och 2,20 på att båda Ferraribilarna hamnar i topp 10. Där tycker jag att det finns möjligheten att hitta ett spelvärde.

Vad väntar nu?

Racet i Jeddah börjar klockan 18:00 svensk tid. Du kan se Saudiarabien GP hos Viaplay eller med en prenumeration hos Allente.

Viaplayreklam

Sändningen inför det andra racet på årets Formel 1 schema börjar klockan 17:00 och det är Janne Blomqvist som kommenterar tillsammans med expertkommentatorn Richard Rydell.

Allente-reklam
Se F1 på TV hos Allente

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 4 =