Hem » Nyhetssummering 13:e mars – Tre F1 headlines
AI Illustration av intensiv diskussion mellan 3 RB-racing män i depån

Nyhetssummering 13:e mars – Tre F1 headlines

Isak Tingrot

Isak Tingrot

Isak har skrivit denna artikel. Tidigare jobbade han som F1 oddssättare.

Senast uppdaterad: 2024-03-13

I veckan är det inte några race. Trots det finns det tillräckligt med samtalsämnen för en liten nyhetssummering idag. Spana in de tre rubrikerna som fångade F1Sveriges intresse idag.

Wolffs nya inställning inför Mercedes utmaningar

Mercedes har stött på hinder i början av F1-säsongen 2024. Trots det är Toto Wolff inte nedslagen. Han tror fast på teamets förmåga att övervinna svårigheterna, trots att de inte ser ut att vara i närheten av den absoluta toppen i år heller.

Wolffs optimism grundar sig i en förändrad inställning och en stark tro på teamets arbete. Han ser en vändpunkt för teamet som numera ser glaset som halvfullt snarare än motsatsen.

Källa: Autosport

Newey bibehåller sitt fokus på Red Bulls framgång

Trots rykten om en ändrad roll förblir Adrian Newey en central del av Red Bulls F1-satsning. Han fortsätter att bidra med sin expertis till utvecklingen av RB20-bilen.

Bethard odds-bonus rektangulär - 100% upp till 500kr

Enligt de senaste uppgifterna kommer han att vara närvarande vid Japans Grand Prix. Newey ska spela en avgörande roll i teamets fortsatta framgång, trots att han har ryktats bli flyttad till vägbils-projekt av budgetskäl.

Källa: Motorsport.com

Marko sätter press på Ricciardo efter svag säsongstart

Daniel Ricciardo har inte levt upp till förväntningarna i de två första racen 2024. De relativt svaga prestationerna får Dr. Marko att sätta press på hans framtidsutsikter i Red Bull på spel.

Helmut Marko, som utreds av Red Bull, har ändå haft tid att påpekat ett behove av bättre prestationer från Ricciardos sida. Annars kommer en återkomst till Red Bull inte att bli aktuell.

Jämförelsen med Yuki Tsunoda, som har presterat starkt, lägger ytterligare press på Ricciardo att höja sin nivå. Marko poängterar vikten av att Ricciardo och teamet arbetar för att hitta och åtgärda de underliggande problemen för att förbättra deras resultat framöver.

Källa: Racingnews365

Viaplayreklam